A CSAPAT

BAJTSI ANDREA

SALES FEJLESZTÉS. ENERGETIZÁLÁS

Szervezetépítési projekteket vezetek a megálmodástól a megvalósulásig. Rövid sprintekben, megoldásorientált megközelítéssel. Szívvel. Lélekkel. Jókedvvel.

Kommunikáció, tréner, coach, teamcoach

– 15+ év sales és KAM tapasztalat
– 20+ év csapat- és egyéni fejlesztési tapasztalat

Bizalom. Energia. Megoldásfókusz. Otthonosság.
Több mint 20 éve dolgozom egyénekkel, csapatokkal. Sőt házaspárokkal is, de ez egy másik téma.

Legalább 20 éve tanulom, hogy abból érdemes kiindulni, ami VAN.

Szóval jó 20 éve megújuló hittel bátorítok a bátor szembenézésre, az erőforrásokhoz való tudatos hozzáférésre és a szokatlan megoldások keresésére.

Akár Rólad, akár a Csapatodról van szó.

PLASZKÓ ÉVA

KREATÍV ÉLMÉNYPROGRAMOK

Biztos kézben tudhatod csapatod vagy akár többszáz fős szervezeted élményprogramjait.  Figyelek a részletekre, teret adok csapatod kreativitásának.


Pedagógus,drámapedagógus, mentálhigiénés tanácsadó

– 15+ év ügyfélmenedzseri és együttműködés fejlesztési tapasztalat
– 20 + dráma és élménypedagógia, színházi és rendezvény tapasztalat

 

Több, mint 20 éve ösztönzöm, támogatom az Embert, olyan eszközökkel, amit a helyzet megkíván: mentáhigiéné, színház, drámapedagógia.

SZÍNTERET adok a kreatvitásodnak, a kiteljesedésnek és egyben fókuszt tartok, a jelenlétre koncentrálva. 

Közös munkánk során Vezetőként ezt fogod tapasztalni:

“Képesek vagyunk megújulni és még magunkat is meglepni az eredményekkel.”

 “Várakozáson felül megnyitottuk a csapatot.”

 “Egyszerre van fókusz a nagyképen és az apró részleteken is.”

GÉCZI ZOLTÁN

VEZETŐFEJLESZTÉS. ENERGETIZÁLÁS

Eredményes és örömteli szervezetek építésében támogatlak,  az értelmi és érzelmi kompetenciák együttes fejlesztésével.

Egyetemi szakközgazdász, PCC coach

12 év fejlesztési tapasztalat: team coaching, rendszergondolkodás, integrál szemléletű vezetőfejlesztés és tapasztalati tanulás terén

Együtt bölcsebbek vagyunk.

Egy jól sikerült csoportfolyamat során önmagunk és csapatunk legjobb verzióját élhetjük meg. Ez az örömnek egy nagyon különleges, és viszonylag ritka formája. 

Szeretünk arról beszélni ami tényleg VAN velünk, de elvétve adatik meg, főleg csoportban. A tabu témák óvatos feltérképezése, figyelmes behozatala a térbe és igényes feldolgozása, óriási energiákat szabadít fel az egyénekben és csapatban. A bizalom fokozatos felépítésével ez egyre inkább lehetővé válik. Ilyenkor kifejezetten hasznos egy külső tanácsadó, facilitátor jelenléte.

Éljünk át közösen örömteli élményeket, beszélgessünk sokat azokkal akikkel nem szoktunk, dolgozzunk fel aktuális eseteket, alkalmazzunk új modelleket – egy csipetnyit a legjobb fajtákból : ) – és ültessük a gyakorlatba!

KAPOSI KÁLMÁN

VEZETŐFEJLESZTÉS. SALES FEJLESZTÉS

Kreatív megközelítés, konstruktív visszajelzés, friss tudás.
Ez az én coaching receptem.
Növekvő magabiztosság, javuló kapcsolatok, meglepő változás. Ez a Te vezetői tapasztalásod.

 

Pszichológus, szervezetfejlesztő tanácsadó, tréner, coach

– 20+ év szervezet- és személyiségfejlesztő tapasztalat multicégek, és KKV területen
– 20 éve vállalkozó
– pszichológusi  magánpraxis

 

Az emberek önmagukba vetett hitét, motivációját erősítem, hogy olyan, a szervezet számára értékes eredményeket érjenek el, amelyekre személyesen is büszkék lehetnek

Egy sikeres értékesítési folyamat vagy vezetői munka alapfeltétele a jó kapcsolat.  A jó kapcsolatok pedig örömet és egészséget hoznak az életünkbe. Ezért 20 év szervezet -és személyiségfejlesztői tapasztalatát arra használom, hogy a megbízóink üzleti céljaikat jó minőségű személyes kapcsolataik és minőségi együttműködés által érhessék el.

 

BÓDI GERGŐ

KREATÍV ÉLMÉNYPROGRAMOK. ENERGETIZÁLÁS

Arra inspirállak Benneteket, hogy merjétek meglepni egymást és saját magatokat is, merjétek használni a fantáziátokat, merjetek belemenni spontán és váratlan helyzetekbe. Nyitottan, kíváncsian…

Műsorvezető, rendező, riporter

– 10+ év rádiós műsorvezetői tapasztalat
– 10+ év céges rendezvények, nagylétszámú csapatépítők vezetője
– 20+ év improszínház műsorvezetői tapasztalat

 

Az élményprogramok, energetizáló csapatfejlesztés  a nyitottságról, a kíváncsiságról, az együttműködésről szólnak, arról, hogy merni kell megismerni a másikat, merni kell átlépni a saját korlátainkat. Akár különböző területről érkező munkatársak összeismertetésről, akár napi rutinban megfáradt csapat felfrissítéséről, akár új kollégák integrálásáról van szó, megpróbálom elérni a résztvevőknél, hogy merjék meglepni egymást és saját magukat, merjék használni a fantáziájukat, merjenek belemenni spontán, váratlan helyzetekbe. Ezekhez a helyzetekhez pedig a játék adja az alapot, mert a játék az egyetlen, ami felszabadít, és ami közvetlenül és egyszerűen nyit meg mindenki számára új utakat.

SUGTA KLÁRA

VEZETŐFEJLESZTÉS. KREATÍV ÉLMÉNYPROGRAMOK

Az üzleti módszertanokat a művészetterápia eszközeivel ötvözöm. Tűpontos diagnózis és várakozáson felüli megoldás születik. 

Coach, tréner, művészetterapeuta

– 10+ év multikörnyezetben: sales és vezetői sajátélmény

– 15+év fejlesztési tapasztalat: tréner, coach 

 
 

” Az örömteli élet mindig egyedi alkotás,és nem lehet recept alapján megvalósítani.” /Csíkszentmihályi Mihály/ 

Recept nincs, de a hozzávalók széles tárházából válogathatjuk össze a kiegyensúlyozott és boldog élet alkotóelemeit. 

A szervezeti problémák megoldására sincs recept, de vannak minden szervezet életében előforduló és kiszámítható jelenségek, amelyek megoldására számtalan módszert kínál az irodalom. De nincs egyetlen üdvözítő megoldás, ahogyan nincs két egyforma cég, vezető vagy  két egyforma munkatárs.  A személyre szabott fejlesztésben hiszek, legyen az cég, vezető vagy kulcsfontosságú munkatárs. 

Több, mint 15 éve dolgozom vezetőkkel trénerként, üzleti és életvezetési coachként. Ez idő alatt folyamatosan bővítettem a szakmai eszköztáramat, melynek eredményeként született meg művészetterápia  és az üzleti módszertanok szerelemgyereke, a creativecoaching.  

A creativecoaching  módszere alkalmas a tréningek világában kevésbé járatos szervezetek tanulási folyamatának elindításához, de legátütőbb eredményt a tréning-gyakorlott,  sok kognitív tudással rendelkező vezetők és csapatok érzékenyítésében, a korábban megszerzett tudás gyakorlatba történő beépítésében, a „hol is tartunk most” kendőzetlen feltárásában, definiálásban érünk el.  

Egy adott témára irányuló  alkotások során olyan mélyen meghúzódó viselkedési és érzelmi jelenségek kerülnek felszínre, amelyek a szavaknál is hangosabban, lézer pontossággal  tárják elénk a szervezeti probléma lényegét, gyökerét, okát. Ha az okokat tisztán látjuk, sokkal közelebb vagyunk a megoldáshoz, mint azt gondolnánk. 

 

KAPCSOLAT

Bajtsi Andrea
Telefon: +36 30 990 7907
Email: a.bajtsi@festinalente.hu
Cím: Budapest, XI., Bíró László József krt. 15/A IV/10.
H-P 09:00 - 19:00